Pre-loader

Bliv Forhandler

Sådan bliver du forhandler af THE NEW:

Det er ganske enkelt at blive forhandler af THE NEW og/eller THE NEW siblings. Kontakt maria@luxkids.dk, og hun vil hjælpe dig godt i gang.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig med at forhandle vores tøj til børn fra nyfødt til teenager. Kontakt os i dag for at starte samarbejdet. Vi ser frem til at samarbejde med dig om at levere de bedste produkter til dine kunder.


Fordele ved at forhandle THE NEW:

  • Kvalitetsprodukter: Som forhandler af THE NEW's børnetøj, kan du tilbyde dine kunder et dansk brand med fantastiske tøjdesigns i moderne farver, prints og kvaliteter. Vi tilbyder desuden en lang række forskellige styles, der er lavet af økologisk bomuld og GOTS-certificeret.

  • Variation: Vi tilbyder et bredt udvalg af tøj og størrelser, så du kan tilpasse og opdatere dit sortiment efter sæsonen og dine kunders behov. Vi designer 6 kollektioner om året, der både omfatter tøj, der passer til sæsonen og tidens trends, samt tidsløse og uundværlige basis styles.

  • Marketingstøtte: Vi tilbyder marketingstøtte, herunder produktbilleder og markedsføringsmaterialer, for at hjælpe dig med at promovere vores produkter på bedst mulig vis.

Tak for din interesse i at blive forhandler af THE NEW og/eller THE NEW siblings. Sammen kan vi skabe smil og glæde for børn og deres forældre ved at tilbyde dem fantastisk tøj til enhver lejlighed.

Kontakt os på maria@luxkids.dk

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader
#csr-new .page-container {background-color: #008060;}