Pre-loader
Læs om vores rejse for øget bæredygtighed og social ansvarlighed i vores forsyningskæde - THE NEW og THE NEW siblings

VI TAGER ANSVAR

Vi arbejder målrettet og med stor entusiasme, for at løfte vores ansvar i at skabe en bedre verden for børn og fremtidige generationer.

Vi er derfor dybt optagede af at skabe fantastisk børnetøj, der på nye og smartere måder minimere vores aftryk på miljøet og forbedrer arbejdsforholdene for de mennesker, der er tager del i at bringe vores designideer til live og ind i børns liv. Det er en spændende rejse fuld af læring og store milepæle!

Med os på denne rejse er et hold kompetente, eksterne eksperter, der vejleder og inspirerer os. Og ligesom børn lærer vi også meget af ”de store” i vores branche, og gradvist vokser vi med opgaven og finder vores unikke vej på denne vigtige rejse.

Rejsen er kun lige startet, men vi ved, at hvert trin er vigtigt i sin egen helhed. Vi håber, at du vil bakke op rejsen, og på denne side kan du få et indblik i, hvor langt vi er nået.

Læs vores CSR Rapport for 2022

Læs om vores rejse for øget bæredygtighed og social ansvarlighed i vores forsyningskæde - THE NEW og THE NEW siblings
THE NEW tager ansvar og anvender mere ansvarlige materialer som f.eks. økologisk bomuld
THE NEW tager ansvar og anvender mere ansvarlige materialer som f.eks. økologisk bomuld

VALG AF MATERIALER

 • Vi ønsker, at vores tøj skal være langtidsholdbart og fremstillet på en måde, der tager hensyn til både miljøet, dyr og mennesker. Derfor fokuserer vi på at bruge bedre og mere ansvarlige materialer, når vi udvikler vores produkter.

 • Kig efter den lille grønne etiket her på webshoppen, for at finde tøj lavet med et af de foretrukne materialer, som vi ønsker at bruge mere og mere i fremtiden. Etiketten vil fortælle dig, hvilket af følgende materialer det er:

 • Økologisk bomuld, som dyrkes uden brug af genetisk modificerede organismer (GMO) og farlige kemikalier. Det er derfor bedre for vandet, jorden og biodiversiteten i de områder, hvor bomulden dyrkes, samtidig med at det beskytter sundheden for de mennesker, der er involveret i at dyrke bomulden.

 • Livaeco viskose fra Birla er et alternativ til konventionel viskose. Tøjets fibre udvides af træ fra FSC®-certificerede skove, der arbejder dedikeret på mere ansvarlig skovproduktion. Dette bløde og åndbare stof er produceret i et system, der genbruger vandet og opløsningsmidlerne, hvilket resulterer i et lavere forbrug af ressourcer.

 • Genanvendt plastik, som f.eks. polyester (PE), polyurethan (PU) og polyamid (nylon). Disse fibre er syntetiske og ikke-biologisk nedbrydelige, men de fleste af dem er genanvendelige. Ved at genbruge disse materialer, bidrager vi til at sænke behovet for nye fossile brændstoffer.
THE NEW CSR - Læs om vores certificeringer

CERTIFICERINGER

 • Internationale tredjepartscertificeringer er en vigtig prioritet for os, fordi de garanterer, at vi, vores produkter og forsyningskæde lever op til anerkendte standarder og deres respektive krav. Certificeringsprocessen er både lang og kompliceret, men vi arbejder målrettet på gradvist at udvide vores sortiment af certificerede produkter.

 • I 2023 blev LUXKIDS ApS certificeret af The Global Organic Textile Standard (GOTS), licensnummer CU842535. THE NEW og THE NEW siblings kan dermed præsentere en lang række GOTS-certificerede styles. GOTS certificerer og verificerer økologisk bomuld fra kilden til det endelige produkt. Certificerinen sikrer også, at alle led i produktionen opfylder strenge sociale og miljømæssige krav, samt kemibegrænsninger.

  Se vores GOTS-certificerede produkter her

  THE NEW CSR - Læs om vores certificeringer
  THE NEW CSR - Læs om social ansvarlighed i vores forsyningskæde

  SOCIAL ANSVARLIGHED

  • Det er vigtigt for os, at de mennesker, der bringer vores designs til live ved symaskinerne og lagrene, bliver behandlet fair og med respekt for menneskerettighederne. Med udgangspunkt i vores adfærdskodeks (Code of Conduct), har vi opbygget tætte relationer med vores leverandører, for løbende at sikre og forbedre arbejdsforholdene for alle i vores forsyningskæde.

  • Vi er stolte medlemmer af amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Gennem amfori hjælper uafhængige eksperter os med at undersøge arbejdsforholdene hos vores leverandører, og forbedre arbejdsforholdene i vores forsyningskæde. For eksempel ved at auditere fabrikkerne med udgangspunkt i BSCIs Code of Conduct, som bygger på 11 principper, inklusiv fair aflønning, ingen forskelsbehandling, anstændige arbejdstider, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, intet børnearbejde og ingen korruption.

  THE NEW CSR - Alle børn er seje og forventer den bedste energi og respekt

  SPRED DEN GODE ENERGI

  • Vi tror på at børn kan gøre verden til et bedre sted, og at de fortjener at blive behandlet med respekt. Alle børn er seje, og vi vil gerne opmuntre dem til at elske sig selv og verden omkring dem.

  • Vi ønsker at tilbyde børn tøj, der matcher deres personlighed og humør, og samtidig inspirerer dem til at være stærke og hvile i sig selv. Det er vigtigt for os, at alle vores materialer og pasformer får børn til at føle sig godt tilpas og giver dem frihed til både at lege og udvikle sig.
  THE NEW CSR - Alle børn er seje og forventer den bedste energi og respekt
  Brug og vask dit THE NEW tøj med omhu for at forlænge dets levetid

  BRUG MED OMTANKE

  • Alle børn er forskellige, og det samme gælder for tøj. Så læs omhyggeligt vaskeinstruktionerne på dit nye tøj, for at give det den bedst mulige pleje.

  • Vask kun tøjet når det er absolut nødvendigt, f.eks. hvis det har fået en stor plet eller lugter dårligt. Før du vasker tøjet, prøv om du kan fjerne pletten i hånden eller lugten ved at hænge det ud i den friske luft. Derved beskytter du dit tøj og bruger mindre energi og vand.

  • Sænk temperaturen på din vaskemaskine til 30°C.

  • Vask tøjet med vrangen ud, for at minimere risikoen for at farver og print falmer.

  • Anvend de korrekte vaskemidler, helst uden parfume og andre skrappe kemikalier.

  • Undgå at bruge tørretumbleren til tøj. Hæng i stedet tøjet til tørre udenfor i skyggen, hvis det er muligt.

  • Uheld sker, og når det sker for en højtelsket sweatshirt eller kjole, så overvej hvordan du kan reparere den, dække hullet med en sej lap, eller omdanne den til noget helt nyt.

  • Når dit barn er vokset ud af et stykke tøj, så husk at det stadig kan få en stor værdi for en anden. Så giv det videre via et secondhand salg, donér det eller sørg for, at det bliver genbrugt.

  Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

  Pre-loader
  #csr-new .page-container {background-color: #008060;}