Pre-loader

HVEM ER VI

Hvem er vi? Læs mere om THE NEW og THE NEW siblings her


THE NEW – tøj til verdens sejeste børn

Velkommen til THE NEW, hvor vores mission siden 2016 har været at inspirere børn til at omfavne verden med åbne arme, selvtillid og god stil. Vi tror på, at tøjet vi bærer, kan være mere end bare stof og syninger. Det kan nemlig være en kilde til styrke og selvtillid. Vores designs er derfor nøje skabt til at fremhæve børns personlighed, opmuntre deres mod og give dem friheden til at være autentiske. Vi designer tøj til børn i alderen 3-16 år, og hver kollektion er skabt med inspiration fra verden omkring os.

Vi tror på, at vi står stærkere sammen, og derfor har vores designs ofte et budskab om mangfoldighed og venskab. Vi værdsætter forskellighed og mener, at alle børn er seje præcis som de er. Vi ønsker derfor at give dem mulighed for at prøve noget nyt og udfordre det gængse, hvile i det klassiske, eller mixe det til deres helt egen stil. For som vi siger, så vil solen vil altid stå op igen og bringe nye muligheder. 

For at gøre THE NEW tøjet helt specielt, gør vi meget ud det grafiske udtryk og detaljerne på tøjet. Printmønstrene og motiverne er moderne og stilfulde – ofte tilsat et drys humor. Vi tilføjer også smukke broderier, vendbare pailletter, opløftende statements, bløde frottéapplikationer, eller funklende glimmertråde, der giver hvert stykke tøj et særligt udtryk, som barnet kan spejle sig i. 


THE NEW - Tøj til verdens sejeste børn - læs mere om hvem vi er her

 


THE NEW siblings – tøj til babyer og tumlinger med charme og personlighed

I 2021 blev THE NEW siblings skabt til babyer og tumlinger op til 4 år. THE NEW siblings udspringer fra THE NEW’s velkendte design-DNA, men ligesom enhver anden søskende, udvikler siblings også sin egen personlighed, i takt med at det vokser. 

Siblings har fokus på høj kvalitet, komfort og frihed for barnet til at lege og udforske verden. Kun det bedste er godt nok til de mindste, så alle vores materialer er nøje udvalgt med fokus på mere ansvarlige og holdbare materialer, der er uden spor af sundhedsskadelig kemi.

Hver ny kollektion præsenterer mange bedårende, bløde og behagelige styles til familiens mindste. Der er altid lagt et stort arbejde i at skabe fortryllende, humoristiske, og stilfulde printmønstre, der charmerer både de små og deres forældre. Enkelte mønstre eller motiver findes også i THE NEW kollektionerne, så søskende kan forenes i matchende outfits til familiens helt særlige øjeblikke.


THE NEW siblings - tøj til babyer og tumlinger med charme og personlighed

 


Vi er dedikeret til høj kvalitet og ansvarlig produktion

I tæt samarbejde med vores dygtige leverandører i primært Kina og Indien, er vi dybt engageret i at fremstille fantastisk børnetøj af høj kvalitet. Vi stræber også efter at forlænge tøjets holdbarhed mest muligt, så det kan gives videre og elskes på ny af et andet barn. Til de store børn udvikler vi desuden flere oversize styles, så tøjet sikres en længere levetid.  

Vi har også løftet vores valg af materialer i de seneste år og anvender nu økologisk bomuld i langt de fleste af vores styles. I 2023 introducerede vi også vores første GOTS-certificerede styles.

Læs mere om hvordan vi tager ansvar, eller tag et kig på LUXKIDS’ CSR rapport.


Tøj til store og små øjeblikke – hele året rundt

Vi leverer fire faste kollektioner om året, samt enkelte små express-kollektioner. Hver kollektion er nøje sammensat af styles og farver, der passer til sæsonen og er lette at mixe og matche. THE NEW’s NOOS-program tilbyder desuden flere forskellige jeans og tidsløse basis styles.

Vores kollektioner har altid ekstraordinære og festlige styles, samt et bredt udvalg af lækkert hverdagstøj. THE NEW producerer desuden enkelte styles inden for undertøj, nattøj, badetøj og overtøj. Hvert år lancerer vi også et HOLIDAY-program med nattøj og hyggetøj i forskellige julemønstre. Det fås i størrelser til både baby, barn og voksen, så hele familien kan få matchende sæt til julehygge. 


Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader
#csr-new .page-container {background-color: #008060;}