Pre-loader

MATERIALER

VALG AF MATERIALER

  • Vi ønsker, at vores tøj skal være langtidsholdbart og fremstillet på en måde, der tager hensyn til både miljøet, dyr og mennesker. Derfor fokuserer vi på at bruge bedre og mere ansvarlige materialer, når vi udvikler vores produkter.

  • Kig efter den lille grønne etiket her på webshoppen, for at finde tøj lavet med et af de foretrukne materialer, som vi ønsker at bruge mere og mere i fremtiden. Etiketten vil fortælle dig, hvilket af følgende materialer det er:

  • Økologisk bomuld, som dyrkes uden brug af genetisk modificerede organismer (GMO) og farlige kemikalier. Det er derfor bedre for vandet, jorden og biodiversiteten i de områder, hvor bomulden dyrkes, samtidig med at det beskytter sundheden for de mennesker, der er involveret i at dyrke bomulden.

  • Livaeco viskose fra Birla er et alternativ til konventionel viskose. Tøjets fibre udvides af træ fra FSC®-certificerede skove, der arbejder dedikeret på mere ansvarlig skovproduktion. Dette bløde og åndbare stof er produceret i et system, der genbruger vandet og opløsningsmidlerne, hvilket resulterer i et lavere forbrug af ressourcer.

  • Genanvendt plastik, som f.eks. polyester (PE), polyurethan (PU) og polyamid (nylon). Disse fibre er syntetiske og ikke-biologisk nedbrydelige, men de fleste af dem er genanvendelige. Ved at genbruge disse materialer, bidrager vi til at sænke behovet for nye fossile brændstoffer.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader
#csr-new .page-container {background-color: #008060;}