Pre-loader

THE NEW CSR


Vi arbejder målrettet og med stor entusiasme, for at løfte vores ansvar for at skabe en bedre verden for børn og fremtidige generationer.

Vi er derfor dybt optagede af at skabe fantastisk børnetøj, der på nye og smartere måder minimere vores aftryk på miljøet og forbedrer arbejdsforholdene for de mennesker, der er tager del i at bringe vores designideer til live og ind i børns liv.

Vi fokuserer på at bruge bedre og mere ansvarlige materialer, såsom økologisk bomuld, genanvendt polyester og livaeco viskose.


Vi driver forretning med respekt for menneskerettigheder og anstændige arbejdsforhold. Med udgangspunkt i vores adfærdskodeks (Code of Conduct), har vi opbygget tætte relationer med vores leverandører, for løbende at sikre og forbedre forholdene for alle i vores forsyningskæde.

Vi er medlem af amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative), og får derigennem hjælp af uafhængige eksperter til at undersøge og forbedre arbejdsforholdene i vores forsyningskæde. For eksempel ved at auditere fabrikker med udgangspunkt i BSCIs Code of Conduct, som bygger på 11 principper, inklusiv fair aflønning, ingen forskelsbehandling, anstændige arbejdstider, sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, intet børnearbejde og ingen korruption.


At vokse op er en spændende rejse, fuld af læring og store milepæle. Men vigtigst er det dog at have det sjovt og få det bedste ud af livet. Vi ønsker derfor at tilbyde børn tøj, der matcher deres personlighed og humør, og samtidig inspirerer dem til at være stærke og hvile i sig selv.

Det er vigtigt for os, at alle vores materialer og pasformer får børn til at føle sig godt tilpas og giver dem frihed til både at lege og udvikle sig. Vi synes at alle børn er seje, og vi vil gerne opmuntre dem til at tro på sig selv og nyde livet fuldt ud.

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader
#csr-new .page-container {background-color: #008060;}