Pre-loader

Velkommen til THE NEW

Vi er glade for, at du har lagt vejen forbi vores officielle brand hjemmeside og webshop. Her kan du shoppe styles fra vores seneste kollektioner, finde inspiration fra de nyeste trends, og blive klogere på hvem vi er.

THE NEW

THE NEW designer tøj og accessories til børn i alderen 3-16 år. THE NEW blev grundlagt i 2016, med missionen om at inspirere børn til at omfavne verden med åbne arme, selvtillid og god stil. Vi tror på, at tøjet vi bærer, kan være mere end bare stof og syninger. Det kan nemlig være en kilde til styrke og selvtillid. Vores designs er derfor nøje skabt til at fremhæve børns personlighed, opmuntre deres mod og give dem friheden til at være autentiske ud. Solen vil altid stå op igen og bringe nye muligheder.

THE NEW siblings

I 2021 blev THE NEW siblings en del af familien, som et mærke til babyer og småbørn i alderen 0-4 år. THE NEW siblings er skabt ud fra det velkendte design-DNA fra THE NEW. Hver kollektion er lavet med fokus på høj kvalitet, med komfort og frihed til at lege og udforske verden. Kun det bedste er godt nok til de mindste, så alle materialer er nøje udvalgt med fokus på mere ansvarlige og holdbare materialer. 

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Pre-loader
#csr-new .page-container {background-color: #008060;}